maandag 10 februari 2014

Its a dupe

It's a dupe

Heey vandaag hebben wij een It's a dupe voor jullie voor de mensen die niet weten wat het is, je gaat twee lakjes met elkaar vergelijke die heel erg op elkaar lijken. Vandaag hebben we twee combinaties voor jullie. Veel lees plezierxxxx. (Wil je meer informatie over een lakje laat het dan weten).

















De eerste is er een van w7 geen iede waar je het kan kopen laat in de reactie achter als je het weet. En de 2de is er eentje van shoebie ik heb hem ooit gekregen bij een paar slippers maar weet niet of ze nog ergens te koop zijn .

Ik vind ze best wel op elkaar lijken eigenlijk heel veel alleen die van shoebie die heeft iets meer glitters er in maar voor de rest zijn ze gelijk . De volgende zijn 
Eentje van mabeline new york je kan hem volgensmij halen bij de drogist bijv. Visser da Etos en dat soort winkel. De andere is er eentje van safari iedereen heeft bijna een safari lakje maar ik heb hem op de markt gekocht dus ik weet niet of je in een winkel kan kopen of online laat dat ook even in de reacties achter.
Ze zijn bijna het zelfde alleen die van mabeline is iets donkerder voor de rest zijn ze bijna het zelfde
                                                        



Geen opmerkingen:

Een reactie posten