dinsdag 11 februari 2014

Revieuw essence lakje

             Revieuw essence 172 splash!

Heey vandaag weer een Revieuw voor jullie namelijk van een nieuw lakje van essence, De nieuwe collectie ligt nu in de winkel. Vandaag gaat het over dit lakje 172 splash!.

het is een heel mooi lakje er zitten twee kleurtjes door elkaar groenig en blauw. Het geeft een mooi resultaat op je nagels een hollo grafische effect. In het potje komt ie minder mooi over dan op je nagels, Hij dekt in twee laagjes maar als je er drie doet zie je de kleuren iets beter.

Hier zie je het lakje na drie laagjes , Je ziet dus groen en blauw door elkaar hen en ook nog eens glittertjes erbij. Het is gewoon een super mooi lakje voor de zomer, Maar in de winter kan je hem ook gewoon dragen.

Hier zie je het kwastje het is zoals veel mensen  het kwastje al kennen gewoon het essence kwastje, Dat aan de onder kant mooi rond afgesneden is hij is alleen wel een beetje dik en neemt een beetje veel nagellak in een keer op het kwastje, Waardoor hij sneller op gaat. In het potje zit 8ml en je kan hem 36 maanden bewaren je kan hem halen bij de Kruidvat voor 1 euro 69. bedankt voor het lezen en tot morgenxxx.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten